Kvalitetssikret pop og anerkjent journalist til by:Larm

January 09 2019

LIVE

Vi er veldig fornøyd med at Georgia kommer tilbake til by:Larm etter å ha tatt store steg siden sist hun var på besøk. Videre får vi besøk av Sveriges mest streamede artist i 2018, Molly Sandén, samt norske, København-bosatte Varnrable som muligens kan bli en av festivalens store overraskelser.
I dag legger vi følgende artister til i programmet vårt:
Alexander Oscar (DK)
AMWIN (SE)
Clara (DK)
Erika de Casier (DK)
Georgia (UK)
IceKiid (DK)
Lowly (DK)
Molly Sandén (SE)
Nicklas Sahl (DK)
Varnrable

KONFERANSE

Den digitale verden har endret musikk og dens distribusjon for alltid. Men akkurat som i dagens politikk er digital kultur utsatt for manipulasjon, korrupsjon og misbruk. Vi er glade for å ønske velkommen den anerkjente britiske forfatteren Jamie Bartlett til åpningen by:Larms konferanse 2019! Manipulation, Influence and Digital Technology (EN) vil skissere de nåværende problemene i det digitale domenet og spørre hvor sikre vi kan være på at dataene vi mottar om musikk – samt persondata tech-selskaper forventer at vi skal overlevere – blir brukt på en ansvarlig måte?

Joël Schwalenstöcker (Nordic Live) og Kristoffer Kinden (Stavanger Konserthus) vil ta oss med på bookingprosessen fra bookingagentens og arrangørens side med Bookingprosessen: Kontraktens rolle (NO). For hva skal en kontrakt egentlig inneholde? Når skal artisten betales? Hvem har ansvar for publikums sikkerhet? Og hvem er det som har ansvar for artistens utsyr fra load-in til load-out?

Finn ut alt du trenger å vite for å få ditt prosjekt i gang og lære hvordan rock/metal-sjangeren kan komme til enighet med den digitale alderen med School of Rock Pt. 1 (EN). Denne interaktive sesjonen er utviklet for nye artister, selskaper og managere for å hjelpe deg med å krysse alle de riktige boksene i prosessen med å bygge et suksessfullt heavy metal-band (og merkevare) fra grunnen.

Metal-publikum blir ofte redusert til stereotypen av kunder i sorte klær og likmaling. Men finnes det unike triks for å selge billetter, plater, merch, etc. til et spesifikt metal-kundesegment? Vi har samlet noen erfarne metal-markedsførere i sesjonen Peddling the Metal (EN), hvor du kan lære om de beste metodene for å øke salget til metal-publikummet.

Utforsk resten av konferanseprogrammet vårt her.