Limita Lunde er årets by:Larmer!

March 01 2018

Hederspris til Parkteatrets daglige leder og bookingansvarlig

Årets by:Larmer deles ut hver år til en bakmann/kvinne i musikkbransjen som har utmerket seg nettopp gjennom sin genuine innsats for norsk musikk.

Prisen kåres av styret i by:Larm på fritt grunnlag, og vi ønsker å hedre en musikkbransje-kollega som har vist spesiell innsatsvilje og pågangsmot, høy grad av idealisme og innovasjon i bransjen. Vi ønsker å løfte frem i lyset en prisvinner som er en inspirasjon for andre og en som jobber aktivt for å fremme norsk musikk.

Årets by:Larmer er Limita Lunde!

Juryens begrunnelse:
«Årets by:Larmer er en ekte idealist, faglig profesjonell og dyktig til fingerspissene. Limita brenner for å gi publikum gode konsertopplevelser og for norsk musikk og nye norske artister. Hun er hardtarbeidende, inkluderende, blid, positiv og deler gledelig sin kunnskap. Et utpreget JA-menneske som bidrar frivillig i mange ulike roller i norsk musikkliv. Sånne folk vokser bransjen på. Limita er også en hardbarka by:Larm-delegat som er på seminarer hele dagen og ser konserter med nye band hele natta, og har sittet i by:Larm juryen i mange, mange år.»

Kollegaer omtaler henne som svært ryddig, ansvarsfull og pålitelig, og en som jobber minst 150%. Limita jobber som daglig leder og bookingansvarlig ved Parkteateret i Oslo, hvor hun har jobbet siden 2010. Født i Oslo, oppvokst i Sogn og Fjordane. Utdannet jurist, med Master i rettsvitenskap fra UiO. Har også masse erfaring fra frivillighet. Startet sin karriere som frivillig i Øya I 2004, nå er hun avdelingsleder i samme festival og avvikler i år sin 12. Øyafestival. Utover dette er hun også styreleder i Musikkbyen Oslo og Kursleder i NKA. Limita har også vært en av initiativtagerne bak Yngling, som representerer et vellykket konserttilbud for ungdom.

Gratulerer Limita!

Foto: NKA