Musikk + mat = sant

February 08 2018

Vi stolte av at MatPrat er med på å gjøre årets festival ekstra spennende og velsmakende!

I samarbeid med Matprat byr vi på et stemningsfullt festivalkonsept med deilige retter til gode priser som kan nytes mellom konsertene, for både artister og publikum. Matkonseptet i årets mattelt kombinerer gastronomi, musikk og underholdning. Hver matbod henter inspirasjon fra ulike verdensdeler og kombiner dette med norske råvarer. MatPrat henter elementer fra norsk natur for å skape en lun og avslappet oase midt i Oslo sentrum.

Vi gleder oss til å dele årets festivalmeny med dere!

Mat og musikk – et unikt konsept

I samarbeid med by:Larm skal MatPrat utvikle et genuint og stemningsfullt festivalkonsept som synliggjør koblingen mellom norske råvarer og musikk.

Per i dag kan en se at festivaler preges av mye street-food og etter hvert gourmet fast-food (fast gourmet). Publikum er ute etter gode og nye smaker, men likevel innen et kjent univers. Dette er ofte en blanding av lokale råvarer i fusjon med eksotiske krydder og ingredienser. Sunnhetstankegangen som preger mange forbrukere ellers i uken står ikke like sentralt under festivalen.

Matkonseptet «Norwegian Fusion» kombinerer gastronomi, musikk og underholdning. Hver matbod henter inspirasjon fra ulike verdensdeler og kombiner dette med norske råvarer.

Intensjonen med dette konseptet er å videreutvikle opplevelses-dimensjonen på by:Larm, gjennom å løfte Matprats råvarer. Folk trenger mat når de de er på festival, samt at maten som tilbys kan være med å øke opplevelsen av selve festivalen for publikum og være et trekkplaster i seg selv.

Alle foto: Sara Johannessen //MatPrat