Prishopp utsatt til torsdag 7.12

December 11 2017

Spar 500 kroner på delegatpass frem til torsdag kl 23:59

Grunnet tekniske problemer natt til i dag (tirsdag) var det ikke alle som fikk kapret seg et delegatpass før prishoppet vårt. Derfor utsetter vi prisstigningen til torsdag kl 23:59 7. desember.

Som delegat får du tilgang til både konferanse- og konsertdelen av by:Larm. Til nå har vi fått inn flere Q&As med legender fra musikkbransjen, samt flere seminarer med fokus på startups, fremtidsrettede teknologiverktøy som AI og VR, og hvordan det kan integreres i musikkuniverset. Vi har også fått inn en ekspert i Beyoncé, som forteller om studiet som omhandler artisten, sett fra et teoretisk perspektiv. Her finner du alle foreløpige annonserte temaer. Konferansedelen er spesielt aktuell for artister, management, labels og andre som er litt over gjennomsnittet engasjert i musikkfeltet.

by:Larm legger alltid sitt største fokus på nye unge lovende artister, spesielt ifra Norden. Fremadstormende artister som Sassy009, Fanny Andersen, Reykjavíkurdætur, Hkeem og BLVCK O kommer og setter nordisk musikk på kartet. Samtidig tar amerikanske Billie Eilish, britiske Superorganism og Makeness turen innom. Se resten av lineupen her. Fellesnevneren for disse artistene er at vi mener disse er de perfekte eksemplene for lyden av 2018.

Stor juleklem fra oss i by:Larm!