Rockeklubben i Porsgrunn vant Drømmeturen

February 15 2018

Sammen med Norsk Tipping og Norske Konsertarrangører setter by:Larm fokus på frivillige og viktigheten av innsatsen deres for norsk kulturliv. Derfor deler vi ut en drømmetur til by:Larm 2018 for en gruppe med frivillige som har utmerket seg. Vinnerne av «Drømmeturen» får både delegatpass, opphold og reise til årets festival. Vinneren er Rockeklubben i Porsgrunn (R.I.P).

– Rockeklubben i Porsgrunn har en stab på 60 frivillige og har arrangert konserter på dugnad siden 1989, det er rett og slett imponerende og vi kunne ikke funnet en mer verdig vinner av Drømmeturen, sier sponsorsjef i Norsk Tipping, Pål Enger.

– Å få dra på Nordens største bransjefestival er en fantastisk premie for iherdig frivillig innsats, sier Heidi Bekkevold fra Rockeklubben, som nominerte åtte av sine frivillige. Disse åtte har i 2017 utmerket seg med utrettelig arbeid, masse kunnskap, lærevilje og godt humør. Uten denne gjengen, ingen konserter på Rockeklubben i Porsgrunn sier Bekkevold.

– Frivillige skal ikke bedømmes faglig, men på gode historier og innsats, sier Torbjørn Valum, daglig leder i Norske Konsertarrangører som har vurdert de nominerte.

– Arrangører fra hele Norge ble oppfordret til å nominere sine frivillige og det kom inn svært mange gode søknader, sier Valum. R.I.P har levert rock på dugnad siden 1989 og sendte inn en svært engasjert søknad som viser de frivilliges ekstraordinære innsats, samhold og ståpåvilje, sier Valum.

Her er de heldige vinnerne:
Erik Steele
Simen Bekkevold
Mariell Stangeland
Per Kristian Bergene
Andre Fosstvedt
Jørgen Hjallanger
Ørlygur Eggertsson
Simen Fosseide Eik

Foto: Hedvig Ås