Svensk trippelslipp

January 24 2018

Tre nye artister til by:Larm

Tre svensker er klare for by:Larm 2018! Zacharias Zachrisson fra Tussilago sitt soloprosjekt, Boiler Room-favoritt Axel Boman og hybrid-DJ-en Bella Boo. Det er fortsatt mulig å få tak i festivalpass og bli med på Oslos kuleste vinterfest i mars. Dagspassene er like rundt hjørnet, og blir annonsert straks!

Bli bedre kjent med dagens artistslipp:

Axel Boman
Sist gang Axel Boman fikk biografien sin skrevet hadde han akkurat gått ut av Red Bull Music Academy, utgitt Purple Drank EP på DJ Koze’s label og så fram til å gi ut mer materiale via Permanent Vacation, Moodmusic og Hypercolour. Siden da har den svenske gledessprederen har blitt etablert som en av de største house DJ-ene de siste fem årene og turnert verden rundt på rekordtid. Du finner ham på magasinforsider, store klubber og i flere festivallineuper. Han har gitt ut mixteiper til flere respekterte aktører, alt fra XLR8R, Dekmantel og Boiler Room, til å være aktiv gjest hos Tim Sweeneys Beats in Space-radioprogram.

Bella Boo
Bella Boos musikalske innflytelser strekker seg fra jazz til disco. En vet aldri hva slags reise hun tar deg med på når Bella Boo står bak spakene. I tre år har hun hatt residency hos Musikguiden i P3 på svensk radio. Hun begynte å lage eget materiale i 2016, som førte til en debut-EP i 2017 – en vakker hybrid av deep house, broken beat og R&B. Hennes åpne musikalske sinn er minst like markert som produsent så godt som DJ.

Vacation Forever
Vacation Forever er det nye prosjektet fra den svenske artisten Zacharias Zachrisson. I Stockholm er Zacke kjent for å være en talentfull låtskriver, multi-instrumentalist og kunstner. 2017 var dog et tøft år for Zacke. Hans mor døde – og han forlot bandet han startet, samtidig som han slet med alvorlig scenefrykt. Etter mye refleksjon startet Zacke på nytt. Resultatet er et sjangermotsettende, levende og ærlig syn inn i artistens indre, noe som Jeff Bhasker mener er det beste han noensinne har hørt. Selv definerer Zacke det som «Tropical Emo».