To uredde boys lagt til i lineupen

January 16 2018

Jon Olav og Noah Carter (DK) til by:Larm

Slippuka fortsetter. I morgen fyller vi på by:Larm Black-programmet, så går torsdag og fredag til konferanseslipp! I går slapp vi Lil Halima, Virkelig, Farao og Leon Frick, og i dag byr vi på to boys som har en uredd tilnærming til felles.

Jon Olav er klar for å bli Norges nye superstjerne, men aller først skal han vise frem langefingeren sin bitte, bitte litt til. På låta «Talentfabrikk» retter han fingeren sin mot Idol, plateselskap som utnytter og andre som måtte føle seg truffet. Fortsatt er han like ung og dum. Etter den suksessfulle debuten «Hei Erna» har han også fått for seg en forestilling om at han er en slags Messias innen norsk musikk, og skal nå frelse Norge med nok et godt budskap. Enda fleire vil elske han og enda flere vil garantert hate han.

Noah Carter (DK) startet som en slags urban myte i den danske hiphop-scenen. Nå er han på vei oppover, med støtte og heiarop fra Highsnobiety og Hypebeast, samt spilletid på Beats 1 Radio. Hils på Noah Carter. Den unge artisten rapper og synger på engelsk i et atmosfærisk landskap, inspirert av Toronto-bølgen med Drake i spissen. Legg på litt grime og noe trap – så er du kanskje i nærheten av Noah Carters unike lyd.

Foto: Noah Carter