Vi trenger praktikanter!

August 24 2018

by:Larm søker fire praktikanter til neste års festival

SØKNADSFRIST: 28. September 2018

Nå har du muligheten til å bli med i by:Larm-teamet! Disse stillingene passer perfekt for musikkinteresserte studenter som søker en gøy praksisplass med fine lokaler, gode nettverksmuligheter og verdens diggeste avocadobaguett bare et steinkast unna. Vi søker fire stykker til følgende avdelinger:

PR- og SoMe-avdelingen

Vi søker en kul, usnobbete og strukturert person til å bidra i by:Larms PR- og kommunikasjonsavdeling. Du bør være komfortabel med å skrive plettfri norsk og engelsk, ha noe erfaring fra WordPress, være litt kreativ og briljere på insta.

Arbeidsoppgavene blir primært å bidra i by:Larms sosiale medier (Facebook, Instagram) og legge ut innhold i kanalene før og under festivalen, samt være innstilt på å assistere PR- og markedssjef under festivalen. Dette innebærer også produksjon av engasjerende innhold på nettsiden og nevnte sosiale medier, noe oversettingsarbeid, korrekturarbeid, samt litt ymse arbeidsoppgaver underveis.

Praktikantperioden vil i all hovedsak være oppstart i januar, men hovedtyngden av arbeidet foregår i februar + første uka i mars. Januar/februar blir fleksibel i form av noen møter i Oslo og ellers litt selvstendig arbeid. Første uke i mars, som er festivaluka, trenger vi at du er tilgjengelig hver dag.

Send en liten mail med informasjon om deg selv, motivasjon og erfaring til Marit Johansen / marit(at)bylarm.no

Artistavdelingen

Vi har et sted mellom 100 og 150 artister på by:Larm hvert år, og det medfører en hel del koordinering. Som praktikant i artistavdelingen assisterer du bookingansvarlig med å samle inn og sende ut info til artistene, samt å være ansvarlig for artistinnsjekken under festivalen. Denne stillingen passer for studenter som ønsker å lære mer om bookingprosesser og artisthåndtering. Det er også en fordel om du er glad i god struktur, lister og seriøse tunga-rett-i-munnen-stunder utover de sene timer i vinterkulda.

Det er ønskelig at praktikanten deltar i planlegging og korrespondanse omgående etter tilsettelse. Det meste kan gjøres via e-post og telefon. Fra januar av vil arbeidsmengden økes og det er best om du er tilstede på kontoret. Noe etterarbeid må påberegnes, men i hovedsak avsluttes praktikantperioden 6. mars.

Send en liten mail med informasjon om deg selv, motivasjon og erfaring til Sverre Eilertsen / sverre(at)bylarm.no

Konferanseavdelingen

Vi søker en engasjert, hyggelig og ryddig person til å bidra i by:Larms konferanseavdeling. Du bør kunne skrive plettfritt (eller ganske godt da), være stødig i engelsk og gjerne ha litt erfaring med arrangement/musikkbransjen.

Arbeidsoppgavene blir primært å bidra med koordinering av sesjoner til by:Larms omfattende konferanseprogram, koordinere informasjon til bidragsytere, legge ut konferanseinnhold i nettplattformen vår før konferansen, samt være innstilt på å assistere vår konferanseansvarlig og konferanseprodusenter under festivalen. Dette innebærer oppfølging av frivillige, bidragsytere av ulik art og litt ymse arbeidsoppgaver underveis.

Praktikantjobben vil ha oppstart i januar, og gå fulltid januar, februar og første uken i mars. Under arrangementsuken må det beregnes lengre dager og også arbeid på kveldstid.

Send en liten mail med informasjon om deg selv, motivasjon og erfaring til Linnéa Svensson / linnea(at)bylarm.no

Produksjonsavdelingen

Vi søker en oppegående, engasjert og strukturert person til å hjelpe oss med planlegging og gjennomføring av årets festival.

Du bør være interessert i produksjon av konsert/festival – gjerne med noe erfaring fra lignende prosjekter tidligere. Teknisk kompetanse er en fordel, men ikke en forutsetning. Du må være strukturert og detaljorientert, over middels glad i excel og ha interesse og forståelse for live-uttrykket på en scene.

Utover dette er det også topp om du er blid og har en positiv innstilling til nye arbeidsoppgaver og utfordringer, og kan tilpasse deg en fleksibel arbeidstid.

Praktikantperioden vil i all hovedsak være oppstart i januar, men hovedtyngden av arbeidet foregår i februar + første uka i mars. Januar/februar blir fleksibel i form av noen møter i Oslo og ellers litt selvstendig arbeid. Første uke i mars, som er festivaluka, trenger vi at du er tilgjengelig hver dag.

Send en liten mail med informasjon om deg selv, motivasjon og erfaring til Kristian Syvertsen / kristian(at)bylarm.no eller Anne Amundsen Myrseth / anne(at)bylarm.no

Foto: Martine Lund