Skip to content

by:Larm satser på synk – henter inn Jen Malone til årets festival

2022
Foto: Niel Favila
Musikkbransjen øyner stadig flere muligheter ved å få musikken sin plassert i film og TV. På årets festival byr by:Larm på et dypdykk i det mystiske synk-feltet, og henter inn toppnavn fra Hollywood.

De siste årene har tv- og filmbransjen opplevd en enorm vekst i hele verden. Musikkbransjen har begynt å legge merke til dette, særlig etter at de siste to årenes nedstenginger fikk livebransjen til å stoppe opp. Dette har gitt hele synk-feltet en ny relevans.

– by:Larm tar konsekvensen av dette og satser derfor litt ekstra på synk i år, sier programsjef Joakim Haugland i by:Larm.

Blant navnene som hentes inn er Jen Malone, sjef for music supervision-selskapet Black & White.

– Jen Malone er intet mindre enn en stjerne innen synk-verdenen. Som sjef for selskapet Black & White har Malone arbeidet med musikken på serier som Atlanta, Umbrella Academy, Yellowjackets og ikke minst Euphoria. Vi er veldig glade for å få henne til by:Larm i år, sier Haugland.

For arbeidet med Euphoria ble Malone belønnet med en Guild of Music Supervisors Award, i tillegg til å bli nominert for andre gang til Emmy – den første nominasjonen kom i 2018, da for Atlanta.

I tillegg til samtalen med Malone, presenterer by:Larm en rekke synk-relaterte sesjoner på konferanseprogrammet. Deltagerne vil kunne høre siste nytt fra synkbransjen i panelet “State of: Sync”, får lære bransjens tips og triks i en egen masterclass, samt få et kræsjkurs i feltet på introsesjonen “Sync for Dummies”.

Til disse sesjonene har by:Larm blant annet hentet inn Trygge Toven, Angela Asistio og Toko Nagata, alle med tung erfaring fra synk i Los Angeles.

– Dette er folk som har jobbet med musikken til produksjoner som Mad Men, A Star Is Born, Midnight Mass og Westworld, i tillegg til reklamer for New York Times og Ralph Lauren. by:Larm 2022 blir en unik læringslab for alle i nordisk musikkbransje som vil jobbe tettere inn mot film og TV, slår Haugland fast.

KJØP BILLETTER TIL BY:LARM 2022

Newsletter

Get the latest updates from By:Larm

Ads
Ticketmaster
Comfort Hotel
Vulkan
Norsk Tipping
GramArt