by:Larm UNG 2021

December 16 2020

Søknadsfrist 8. januar

Er du mellom 15- 20 år og drømmer om å jobbe i musikkbransjen? Har du lyst til å arrangere festivaler og konserter? Har du lyst til å være lyd- eller lystekniker i fremtiden? Lurer du på hvordan man kan jobbe som manager eller bookingagent? Eller er du en artist som har lyst til å gjøre det meste selv? Søk by:Larm UNG 2021!

by:Larm er Nordens største musikkbransjefestival, og arrangeres over tre dager med seminarer, foredrag og paneler på dagtid og konserter på kveldstid. by:Larm Ung retter seg mot musikkinteresserte ungdommer som vil lære mer om musikkbransjen. Som by:Larm Ung-deltaker får du delta på et spesialtilpasset og eksklusivt opplegg, være med på foredrag og workshops og bli kjent med andre likesinnede ungdommer.

Selve by:Larm-festivalen er flyttet til høsten, men by:Larm Ung-programmet starter allerede den 6. mars 2021 med en egen digital fagdag. Vi planlegger også en fysisk møtedag i løpet av våren (når det kan gjennomføres innenfor restriksjoner) i etterkant av fagdagen, mer informasjon om dette vil bli gitt deltakerne i god tid.

For å kvalifisere til programmet må du være mellom 15 og 20 år gammel, være over gjennomsnittet interessert i musikk og bo i Oslo eller omegn.
En jury plukker ut 20 søkere som får dette tilbudet gratis.

Søk her!

by:Larm Ung er et samarbeid mellom AKKS Oslo, Aktivitetshuset VOLT, ROCKSLO, MØST og by:Larm.

Frist for å søke: fredag 8.januar 2021.

by:Larm UNG-programmet 2021:
Dag 1: Digital fagdag 6. mars kl 10-15
Veiledning og mentorsamtaler i etterkant av fagdag.

Dag 2: Fysisk møtedag. Dato og mer informasjon kommer!

Deltagelse på by:Larm festivalen: 30. sep – 2. okt


Foto: Merethe Flaate